Ford Transit 2017

  • /user_images/cikk_0_ford-transit.jpg

Autóbusz alapadatok

Autóbusz típusa
Ford Transit 2017
Ülőhelyek száma
8
Felszereltség
Kényelmes és fiatal évjáratú személyautók, VW Shar
Rendszám
NZC-949


A Romcar Kft. vezető üzletága a saját autóbuszparkra épülő immár 30 éves múltra visszanyúló belföldi és nemzetközi személyszállítás.
Autóbuszparkunk minden igényre kiterjedő személyautókkal, minibuszokkal, emeltszintű és emeletes autóbuszokból áll.
Számos hazai utazásszervező iroda mögött állunk autóbuszainkkal, transzferjáratot biztosítva ezzel európai nyaralóhelyekre, illetve buszos körutazásokhoz, városlátogatásokhoz.
Autóbuszaink bérelhetők különjárati személyszállítás céljából utazási irodák, iskolák, cégek, baráti társaságok részére is.
Piaci helyzetünkhöz, a színvonalas járműpark mellett hasonlóan fontos kihangsúlyozni megbízható, helyismerettel és megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező gépkocsivezetőinket és a megfelelő műszaki hátteret.

Ajánlatkérés

A romcar.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a romcar.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a romcar.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.