Dachstein és Hallsatt csodái

Időpontok és árak

Indulás Nap/éj Közlekedés Ellátás Katalógus ár Akciós ár Foglalás
2022.09.03. 1 nap / 0 éj Busz program szerint 15 900 Ft/fő 15 900 Ft/fő Foglalás

A feltüntetett díj a megjelölt programra vonatkozik és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A díjon felül -igény szerint- fizethető: fakultatív programok, helyszíni belépők valamint az útlemondási biztosítási díj és utasbiztosítás (BBP) díja.

Ajánlatkérés
A fenti árak tartalmazzák:

Non-stop autóbuszos utazás, idegenvezetéssel tolnai, szekszárdi és további közel 13 felszállóhely lehetőség

A fenti árak nem tartalmazzák:

Belépők:
Csoportos kedvezményes jegyek a felvonóra, hegy és völgymenet: felnőtt 37 EUR/fő, diák: 28 EUR/fő, gyerek 7-16 éves korig 18.5 EUR/fő,

 

Külön fizetendő:
BBP biztosítás: 605 Ft/nap
Stornó biztosítás: 1,8%
Fix, előre megválasztott ülőhely: +1,000 Ft/fő

 


Programleírás

Indulás az éjszakai / hajnali órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, érkezés a reggeli órákban.
5 Fingers kilátó: Az emberi kezet mintázó konstrukció nyolc méter hosszan nyúlik ki a 400 méter magas, függőleges sziklafalból és kínál varázslatos kilátást az UNESCO világörökséghez tartozó Hallstattra és a Hallstatti-tóra. Emellett a kilátóhely mind az öt "ujja" különböző kialakítású: az egyik stég padlója például üvegből készült és szabad kilátást engedélyez a 400 méterrel lejjebb található Krippenbrunn településre. Egy másik "ujj" kukucskáló lyukkal rendelkezik, amely zavartalan kilátást teszt lehetővé a mélybe. A "középső ujj" a nagyközönség elől elzárt, itt található egy trambulin, amelyet alkalmanként bázisugrók használnak. Dachstein látnivalói után utunkat folytatjuk Hallstattba.
Skywalk: A Skywalk impozáns panorámaterasza nyolc méterre nyúlik ki a sziklahomlokzatból, bele a semmibe. Aki kimerészkedik ide, átélheti, milyen érzés a Hohe Wand fennsíkján szinte a levegőben állni.
Miután legyőztük a tériszonyunkat, városnéző sétára indulunk, rövid ideig bekukkantunk Hallstatt látnivalóiba.
Ezután búcsút veszünk és megkezdjük a hazautat várható érkezés a késő éjszakai /hajnali órákban.