Hétvégi csobbanás az Adrián, Baska

Időpontok és árak

Indulás Nap/éj Közlekedés Ellátás Katalógus ár Akciós ár Foglalás
2022.07.16. 1 nap / 0 éj Busz program szerint 14 900 Ft/fő 14 900 Ft/fő Foglalás

A feltüntetett díj a megjelölt programra vonatkozik és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A díjon felül -igény szerint- fizethető: fakultatív programok, helyszíni belépők valamint az útlemondási biztosítási díj és utasbiztosítás (BBP) díja.

Ajánlatkérés
A fenti árak tartalmazzák:

Utazást felsőkategóriás autóbusszal, utaskísérőt, tolnai, szekszárdi és további 13 vidéki felszállási lehetőséget.

A fenti árak nem tartalmazzák:

BBP biztosítás: 605 Ft/nap
Fix, előre megválasztott ülőhely: +1,000 Ft/fő


Programleírás

Utazzunk együtt egy mini nyaralásra a Kvarner-öböl gyöngyszemére, Baskára!
Indulás hajnali órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés a reggeli órákban.
Az utazás különleges élménye, hogy a több mint 1400 m hosszú Krk hídon juthatunk el a szigetre, mely a világ egyik leghosszabb beton hídja.
A teljes napot a szabadstrandon töltjük fürdéssel, napozással, pihenéssel és vízisportolással, vagy mulathatjuk az időt egy helyi étterem vagy koktélbár teraszán, esetleg elkölthetjük a kunánkat a tengerparti sétányon elhelyezkedő számtalan boltocska és fagyizó egyikében.
Ha kellőképpen lebarnultunk és magunkba szívtuk a tenger látványát, a kora esti órákban autóbuszra szállunk és a sziget fővárosa felé indulunk. Bejárhatjuk a város középkori hangulatú utcáit, lefotózhatjuk a kikötőben pihenő szebbnél szebb vitorlásokat, vagy aki szeretné, egy hangulatos helyi vacsorával búcsúzhat a szigettől. Hazaindulás este, érkezés az éjszakai / hajnali órákban.